, Guest!
Already a Member? Login or Register.

Menu



Showcase


Due to the volume of spam happening on our forums, posting is now restricted to verified members only.  If you're not verified, drop us a note with your username.

Home > FlexCMS Support Forum > User Help > General Support Requests > Login problems, again

FlexCMS Support Forum


Login problems, again
Started November 2, 2006 @ 6:46pm by letoiny
Post Message 
letoiny


Posts: 1
 
Login problems, againNovember 2, 2006 @ 6:46pm
It's already version 2 but still when I log in I get redirected to the index page. I even checked the index.php file and PHP is running in CGI mode, so workaround from v.1.2 is not applicable here. Maybe it's because I removed the logo block which had login field? My management login link does nothing. No control panel! How do I get there?
 
DCSun
Administrator



Posts: 625
 
November 2, 2006 @ 8:08pm
Hi letoiny,

It sounds like your server isn't processing the query string properly. Can you give us some details about your server (operating system, serving software, php/mysql versions, etc)?

Also, if you'd like you can send us your FTP login information to and we'll see what we can do to get you fixed up.


David


FlexCMS v3.2 Has Been Released!
 

Post Message 




Try & Buy FeedForAll - Easy to use RSS Feed Creator - great for iTunes users!

MEMBERS




All Contents, Code, Scripts and Technologies Copyright 2003-2009 FlexCMS.
All Rights Reserved. Software License Agreement

Processing Time: 0.07706 seconds.
 
Management Login

Powered By FlexCMS
Powered By FlexCMS