, Guest!
Already a Member? Login or Register.

Menu



Showcase


Due to the volume of spam happening on our forums, posting is now restricted to verified members only.  If you're not verified, drop us a note with your username.

Home > FlexCMS Support Forum > User Help > General Support Requests > menu blocks

FlexCMS Support Forum


menu blocks
Started November 20, 2007 @ 10:32am by Wolf
Post Message 
Wolf




Posts: 65
 
menu blocksNovember 20, 2007 @ 10:32am
Hi, love Flex very much! Hope you can help me figure something out...

I created a new BLOCK WIZARD - LINKS TO PAGES BLOCK and assigned it permissions of LEVEL 100.

I then added links to admin pages I use a lot, similar to the CONTROL PANEL - EDIT SITE CONTENT block.

I placed the block in the right column.

The block shows up when I log in as admin.

But when I click on ANY of those links I see the following error message:



Error Displaying Page

We're sorry, but the requested page or function either could not be located, has passed or not yet started its viewing period, or your permissions are not sufficient to view it. Please go back and try again, and contact the webmaster if you believe this to be in error.





Did I miss a setting somewhere?Smile

Thanks!
 
Wolf




Posts: 65
 
More infoNovember 20, 2007 @ 10:38am
Did a little more research and this is what's happening to the links...

When I hover over the link in the new menu (or copy it's properties to the address bar) I see this for a link to PAGES (which does not work)

http://www.-my-website-here-.com/index.php/admin/Pages

When I actually use the control panel to go to the same link (which works), I see this:

http://www.-my-website-here-.com/index.php/admin/pages.html

When I built the menu, I used the Flex dropdown box to select the pages to link to...

Thanks Smile
 

Last Edit: November 20, 2007 @ 10:39am by Wolf
Wolf




Posts: 65
 
Sometimes you just have to explain something ...November 20, 2007 @ 10:49am
Sometimes you just have to explain something to someone to figure out what the problem is ...

I figured out what I did (I'm blaming it on old-eyes... that's my story and I'm sticking to it! LOL)

When I created entries for my new admin menu block




Edit Existing or Create New Item:

Link Enter the link:Or select an existing page or function:




I missed that all important word OR and included TEXT for the link AND a function.

I removed the text I'd placed in the LINK field, left everything else as it was and it works!

Daddy's gotta get a new pair of glasses. :-D LOL

Thanks.
 

Post Message 




Try & Buy FeedForAll - Easy to use RSS Feed Creator - great for iTunes users!

MEMBERS




All Contents, Code, Scripts and Technologies Copyright 2003-2009 FlexCMS.
All Rights Reserved. Software License Agreement

Processing Time: 0.09574 seconds.
 
Management Login

Powered By FlexCMS
Powered By FlexCMS