, Guest!
Already a Member? Login or Register.

Menu



Showcase


Due to the volume of spam happening on our forums, posting is now restricted to verified members only.  If you're not verified, drop us a note with your username.

Home > FlexCMS Support Forum > User Help > General Support Requests > News Articals Not displaying

FlexCMS Support Forum


News Articals Not displaying
Started March 25, 2010 @ 5:01pm by fbwebdes
Post Message 
fbwebdes


Posts: 8
 
News Articals Not displayingMarch 25, 2010 @ 5:01pm
I created two news articals, one works fine but the other just wont display, shows a blank page. I set them as "approved", I even tried to delete and recreate the one that wont display with no luck. Somethings wrong any ideas?
 
DCSun
Administrator



Posts: 625
 
March 26, 2010 @ 8:53pm
Hello,

Sorry for the delay getting back to you. When you say "blank page" do you mean the whole browser page is completely white with nothing at all, or do you see the template and blocks but nothing where the page contents should be? Any error messages?

David


FlexCMS v3.2 Has Been Released!
 
fbwebdes


Posts: 8
 
News not displaying March 26, 2010 @ 9:27pm
Sorry, yes its just not showing in block where it should be. I appreacate the help. Im not going to use that feature at this time instead I am just using the "links"
 
DCSun
Administrator



Posts: 625
 
March 26, 2010 @ 9:43pm
Glad you found something else that will also work for what you need. It's hard to say what might be causing that without seeing it. If you'd like me to take a look you can send a username and password to .

David


FlexCMS v3.2 Has Been Released!
 

Post Message 




Try & Buy FeedForAll - Easy to use RSS Feed Creator - great for iTunes users!

MEMBERS




All Contents, Code, Scripts and Technologies Copyright 2003-2009 FlexCMS.
All Rights Reserved. Software License Agreement

Processing Time: 0.06425 seconds.
 
Management Login

Powered By FlexCMS
Powered By FlexCMS